Registration completed successfully, check your email to activate the account
Create an account
Do you already have an account?

Sunday lunch with MIRELLA - Sunday 26 November

Sunday lunch with MIRELLA - Sunday 26 November

Ghiotta occasione per gli appassionati: una cena tutta a base di tartufo con ricette tradizionali ed innovative, per assaggiare questo prezioso ingrediente in tutte le...
50,00 € vat included 45,45 € tax free Show vat price included Show price excluding VAT
Info
Organizer
Headquarters
Reviews
Ask a question
Info

Ghiotta occasione per gli appassionati: una cena tutta a base di tartufo con ricette tradizionali ed innovative, per assaggiare questo prezioso ingrediente in tutte le sue declinazioni, guidati dall'eclettico Chef Andrea Giuseppucci.

MENU'
Antipasti:
# Crostini al tartufo;
# Crema di patate con parmigiano e tartufo;

Primo piatto:
# Tagliatelle burro e tartufo;

Secondo piatto:
# Uovo pochè con crema di castagne e tartufo;

Dolce:
# Gelato al tartufo con biscotto bagnato al caffè;

Inclusi nella quota di partecipazione due dei migliori vini della Cantina VOLVERINO di Mogliano (MC):
# LUCCIOLA ARANCIONE 2017 - Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Classico;
# LA RANA CHIAZZATA 2017 – Rosso Piceno DOC

INFO:
Tel: 07331941193
Mail: info@mymarca.it
Sede: CASA MARCHE - Via Velluti, 32/34 - Piediripa di Macerata
Data: sabato 24 novembre 2018
Orario: 20.30

PROGRAM:
12.00 am: meeting at CASA MARCHE and mini-cooking class with Mirella;
1.00 pm: lunch;
Time to return as you like!

Children 0-3 years free
Children 3-10 years half price

Availability on request of Baby-Sitting Service and Booking specific dates for groups over 20 participants.

Organizer
Visite&Degustazioni dai Produttori di MYMARCA

Mymarca Experience
Via Velluti, 32/34
62100 Piediripa di Macerata (MC) - Italia
Tel: +3907331941193
Mob: +393296163053
Email: info@mymarca.it

Headquarters
Casa Marche
Reviews
No reviews available yet. Write your review
Ask a question
Thank you for sending your message!
One of our operators will respond as soon as possible.
0 %